PHP Developers Network

A community of PHP developers offering assistance, advice, discussion, and friendship.
 
Loading
It is currently Fri Jan 20, 2017 4:58 pm

All times are UTC - 5 hours




Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
PostPosted: Thu Aug 18, 2016 5:49 pm 
Offline
Forum Contributor

Joined: Fri Jul 18, 2014 1:54 pm
Posts: 170
Hi, I have a web page I am testing with XAMPP. When I get on this page and press F12 to pull up the google chrome debugger the google chrome window opens up, it shows my page name in the left panel but the source code is not coming up. I do have the sources clicked at the top so for sure it should be showing up. If I double click on the file name in the left panel the code does not show up. So to get the source code to appear I have to click a button or a table link or whatever to go to another page. The source code shows for this new page. Now if I go back to the original page that the source code would not not show up for this time it appears. It is not that big a problem but I am curious if anyone has had this happen and if they have found the solution (other than my solution).

Thanks,
John


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 

All times are UTC - 5 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group