PHP Developers Network

A community of PHP developers offering assistance, advice, discussion, and friendship.
 
Loading
It is currently Fri Jun 23, 2017 10:39 pm

All times are UTC - 5 hours




Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
PostPosted: Wed Jul 06, 2016 4:41 am 
Offline
Forum Newbie

Joined: Wed Jul 06, 2016 4:30 am
Posts: 2
Greetings, I am new to the world of web development so I installed wamp on my laptop for local development. It seems to be working fine but when I open a basic html file created with notepad and has:

<?php echo '<p>Hello World</p>'; ?>

I get the output as (literally)

hello there
"; ?>

Also, other php calls and scripts are not working at all. What am I missing?

Thx.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Jul 06, 2016 4:48 am 
Offline
Spammer :|
User avatar

Joined: Wed Oct 15, 2008 2:35 am
Posts: 6441
Location: WA, USA
Make sure your file is named *.php and that you the address bar in your browser starts with http:// (and not file://).

Are those both the case?


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Jul 07, 2016 3:32 am 
Offline
Forum Newbie

Joined: Wed Jul 06, 2016 4:30 am
Posts: 2
Ah, that works!

Thx.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC - 5 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group