PHP Developers Network

A community of PHP developers offering assistance, advice, discussion, and friendship.
 
Loading
It is currently Wed Nov 14, 2018 1:40 pm

All times are UTC - 5 hours




Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
PostPosted: Thu Sep 17, 2009 8:09 am 
Offline
Forum Contributor
User avatar

Joined: Wed Jan 22, 2003 4:33 am
Posts: 201
Location: Cornwall
Hi

I just can't seem to get this movie to display and not start playing straight away.

Syntax: [ Download ] [ Hide ]
 
 
<OBJECT classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000"
 codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=6,0,29,0"
 WIDTH="330" HEIGHT="200">
 <PARAM NAME="movie" VALUE="http://analog.mobilerider.com/player4/242/19720"> <PARAM NAME="quality" VALUE="high"> <PARAM NAME="bgcolor" VALUE="#FFFFFF">
<param name="autostart" value="false"> <EMBED src="http://analog.mobilerider.com/player4/242/19720" quality="high"   WIDTH="330" HEIGHT="200" NAME="19720" AUTOSTART="false" ALIGN=""
 TYPE="application/x-shockwave-flash" PLUGINSPAGE="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer"></EMBED>
</OBJECT>
 


I have tried several different things but it just doesn't seem to want to except the autostart=false command.

Any ideas welcome


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Sep 17, 2009 8:39 am 
Offline
DevNet Resident

Joined: Sun Jun 14, 2009 3:13 pm
Posts: 1146
I've used that for Windows Media player and it works fine. But for flash players, I've seen the following things thrown out there (I haven't worked with embedded swf)

Syntax: [ Download ] [ Hide ]
<param value="play=false&loop=false" name="FlashVars"/>
<param value="autoPlay"="false"/>
<param value="autoStart"="false"/>
I don't know if any of them work....


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Sep 18, 2009 9:03 am 
Offline
Forum Contributor
User avatar

Joined: Wed Jan 22, 2003 4:33 am
Posts: 201
Location: Cornwall
thanks for your reply Eric!

None of those worked. I'm presuming as its a flash problem then the film itself probably overrides the autoplay command, as I noticed it has its own player controls.

Thanks anyhow.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC - 5 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group