PHP Developers Network

A community of PHP developers offering assistance, advice, discussion, and friendship.
 
Loading
It is currently Mon Oct 15, 2018 9:05 am

All times are UTC - 5 hours




Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
PostPosted: Wed May 29, 2002 6:57 am 
Offline
Forum Newbie

Joined: Wed May 29, 2002 6:57 am
Posts: 1
Location: Minneapolis
I installed php, mysql, and apache on a windows XP (home ed) and when I try to access a mysql application from a remote conputer, the display either issues a windows error message about half way throught the page update (unable to download...), or the page displays, then clears and updates...continuously until I hit the escape key to stop it. The server is PII at 266 mHz. (old machine to for inhouse testing).

When I run the same application on a PIII, 900mHz, it functions good. Is there a setting in Apache or php that would solve this problem? It occurs with webCalendar and Wa-Boo, both mysql applications. With a database application it appears to work fine.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed May 29, 2002 11:16 am 
Offline
Forum Contributor
User avatar

Joined: Sat Apr 20, 2002 10:47 am
Posts: 118
Location: East Coast
The fact that the server is 266mHz, it could be a memory issue tho.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC - 5 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group