PHP Developers Network

A community of PHP developers offering assistance, advice, discussion, and friendship.
 
Loading
It is currently Mon Aug 20, 2018 8:30 am

All times are UTC - 5 hours




Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
PostPosted: Mon Jun 03, 2002 4:00 am 
Offline
Forum Newbie

Joined: Mon Jun 03, 2002 4:00 am
Posts: 2
Hello,

I just upgraded from Apache 1.3+ and PHP 4.1.2 to the current latest version of both Software Bundles and installed them on a Win98SE machine (I know, it's not the best OS to use around...)

My problem is now that there is no more PHP var parsing in the URL. That means that, whatever the ?var1=...&var2=...&var3=... is, the main window displaying PHP output will always claim that the Var1, Var2... are missing.

I followed installation procedure and setup strictly by the boox. Did I miss something there?

Thanks in advance,

Julien


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Jun 03, 2002 7:13 am 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: Thu Apr 18, 2002 3:21 pm
Posts: 209
Location: Springmont, PA USA
http://www.devnetwork.net/forums/viewtopic.php?t=511


Top
 Profile  
 
 Post subject: Thanks!
PostPosted: Mon Jun 03, 2002 9:12 am 
Offline
Forum Newbie

Joined: Mon Jun 03, 2002 4:00 am
Posts: 2
That was fast!

I'll try to re-tune my PHP to 'on' until... my web hoster turns it to 'off' too and forces me to redefine my PHP scripts ^_^;

Julien


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC - 5 hours


Who is online

Users browsing this forum: refireturbo and 6 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group