"Sorry, the board attachment quota has been reached."

We know you have an opinion on how things should be run around here. These are suggestions for the forums, and the website.This forum is not a place to ask for suggestions to your own coding (or otherwise) problems.

Moderator: General Moderators

Post Reply
User avatar
McInfo
DevNet Resident
Posts: 1532
Joined: Wed Apr 01, 2009 1:31 pm

"Sorry, the board attachment quota has been reached."

Post by McInfo »

I attempted to upload an attachment for a new post, but received this response:
Sorry, the board attachment quota has been reached.
Is that global, or just me?
User avatar
Benjamin
Site Administrator
Posts: 6911
Joined: Sun May 19, 2002 10:24 pm

Re: "Sorry, the board attachment quota has been reached."

Post by Benjamin »

It was set at 50MB for some reason. I increased it to 2GB.
User avatar
McInfo
DevNet Resident
Posts: 1532
Joined: Wed Apr 01, 2009 1:31 pm

Re: "Sorry, the board attachment quota has been reached."

Post by McInfo »

Thanks.
Post Reply