PHP Developers Network

A community of PHP developers offering assistance, advice, discussion, and friendship.
 
Loading
It is currently Tue Sep 26, 2017 1:15 pm

All times are UTC - 5 hours




Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 
Author Message
 Post subject: How to install bolt ?
PostPosted: Mon Sep 11, 2017 3:08 pm 
Offline
Forum Contributor
User avatar

Joined: Wed May 14, 2014 12:18 pm
Posts: 331
Hey guys ,

I am back to using bolt and i even installed it , made a few contenttypes and even customized my own theme and suddenly it stopped working and i got the following message::- https://imgur.com/a/xjmXk .

What i am doing right now is i just install bolt from this like here --> https://bolt.cm/pages/download

Click "Latest bolt as .zip" ... download it and unzipp it.

Copy paste all the folders to a Folder in my htdocs directory.

The i create a database in my phpmyadmin and then i go ahead and configure the config.yml file.

Then i go to --> http://localhost:8080/BOLTSEP/public/bolt , craete a admin user , logo and insert some dummy .. showcases , articles etc.

and everything seems to work fine ... but then suddenly it all stops working. I just have a feeling i a, not installing bolt correctly.

What is the most ideal way to install bolt or how do you install bolt if you use bolt ?

Thank you.
Gautam.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Sep 12, 2017 5:23 am 
Offline
Moderator
User avatar

Joined: Tue Nov 09, 2010 3:39 pm
Posts: 6353
Location: Montreal, Canada
What changed before it stopped working? Why do you think it was not installed correctly given that it was initially working? Have you tried using a virtual host?

_________________
Supported PHP versions No longer supported versions


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Sep 14, 2017 3:28 pm 
Offline
Forum Contributor
User avatar

Joined: Wed May 14, 2014 12:18 pm
Posts: 331
Hi Celauran,

I did't change any of the configuration , i have tried this multiple times and everytime , after a couple of days suddenly my Bolt installation will stop working ! i don't know why. The only thing i play around with is the theme folder and nothing else once i have my bolt setup.

About vertual host , i am using xampp.

How do you usually install bolt ?


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Sep 14, 2017 8:40 pm 
Offline
Moderator
User avatar

Joined: Tue Nov 09, 2010 3:39 pm
Posts: 6353
Location: Montreal, Canada
gautamz07 wrote:
How do you usually install bolt ?

Composer with a custom bootstrap (I actually wrote my own installer). I always use virtual hosts because localhost:8080/somesite/ is awkward.

_________________
Supported PHP versions No longer supported versions


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Sep 15, 2017 2:48 am 
Offline
Forum Contributor
User avatar

Joined: Wed May 14, 2014 12:18 pm
Posts: 331
ok thanks celaurian ! I'll try that out.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 

All times are UTC - 5 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group