PHP Developers Network

A community of PHP developers offering assistance, advice, discussion, and friendship.
 
Loading
It is currently Fri Sep 25, 2020 11:57 am

All times are UTC - 5 hours




Post new topic Reply to topic  [ 40 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3  Next
Author Message
PostPosted: Tue Jun 09, 2015 10:13 am 
Offline
DevNet Master

Joined: Wed Oct 08, 2008 3:39 pm
Posts: 4434
Location: United Kingdom
No I don't think you realised what I am facing here.

NOTHING is working at all. Look at the attached. Whether I had auto play or not, I should at least have the styling and DIVs up on screen, and the dots below it.


Attachments:
ss.png
ss.png [ 16.85 KiB | Viewed 5927 times ]

_________________
Love PHP. Love CSS. Love learning new tricks too.
All the best from the United Kingdom.
Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Jun 09, 2015 10:19 am 
Offline
Moderator
User avatar

Joined: Tue Nov 09, 2010 3:39 pm
Posts: 6425
Location: Montreal, Canada
Have you checked that your CSS and JavaScript is loading? Refreshed them?
The exact code I'm using here:
Syntax: [ Download ] [ Hide ]
<!DOCTYPE html>
<html>
<head>
    <meta charset="UTF-8">
    <title>My Now Amazing Webpage</title>
    <link rel="stylesheet" type="text/css" href="slick/slick.css"/>
    <link rel="stylesheet" type="text/css" href="slick/slick-theme.css"/>
</head>

<body>
    <div class="slider responsive">
        <div><h3>1</h3></div>
        <div><h3>2</h3></div>
        <div><h3>3</h3></div>
        <div><h3>4</h3></div>
        <div><h3>5</h3></div>
        <div><h3>6</h3></div>
        <div><h3>7</h3></div>
        <div><h3>8</h3></div>
    </div>

    <script type="text/javascript" src="//code.jquery.com/jquery-1.11.0.min.js"></script>
    <script type="text/javascript" src="//code.jquery.com/jquery-migrate-1.2.1.min.js"></script>
    <script type="text/javascript" src="slick/slick.min.js"></script>
    <script type="text/javascript">
        $(document).ready(function() {
            $('.responsive').slick({
                dots: true,
                autoplay: true,
                infinite: false,
                speed: 1000,
                slidesToShow: 4,
                slidesToScroll: 4,
                responsive: [
                    {
                    breakpoint: 1024,
                        settings: {
                            autoplay: true,
                            speed: 300,
                            slidesToShow: 3,
                            slidesToScroll: 3,
                            infinite: true,
                            dots: true
                        }
                    },
                    {
                        breakpoint: 600,
                        settings: {
                            autoplay: true,
                            speed: 300,
                            slidesToShow: 2,
                            slidesToScroll: 2
                        }
                    },
                    {
                        breakpoint: 480,
                        settings: {
                            autoplay: true,
                            speed: 300,
                            slidesToShow: 1,
                            slidesToScroll: 1
                        }
                    }
                ]
            });
        });
    </script>
</body>
</html>

The output:


Attachments:
Screen Shot 2015-06-09 at 11.20.42 AM.png
Screen Shot 2015-06-09 at 11.20.42 AM.png [ 84.28 KiB | Viewed 5927 times ]
Screen Shot 2015-06-09 at 11.20.54 AM.png
Screen Shot 2015-06-09 at 11.20.54 AM.png [ 84.66 KiB | Viewed 5927 times ]
Screen Shot 2015-06-09 at 11.18.44 AM.png
Screen Shot 2015-06-09 at 11.18.44 AM.png [ 78.21 KiB | Viewed 5927 times ]

_________________
Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Jun 09, 2015 10:23 am 
Offline
DevNet Master

Joined: Wed Oct 08, 2008 3:39 pm
Posts: 4434
Location: United Kingdom
The CSS is both loading, i see it in Web Developer "Edit CSS" in the footer.
And Javascript loads:
file:///C:/Users/Simon/Desktop/slider/slick/slick.min.js

You have my JS files in the ZIP I sent. I just do not get it.

I assume it's up to us to change the styling of the DIVs as they slide anyway.

_________________
Love PHP. Love CSS. Love learning new tricks too.
All the best from the United Kingdom.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Jun 09, 2015 10:28 am 
Offline
DevNet Master

Joined: Wed Oct 08, 2008 3:39 pm
Posts: 4434
Location: United Kingdom
If you could ZIP what you have done, and send over, I'll see what happens this end.

_________________
Love PHP. Love CSS. Love learning new tricks too.
All the best from the United Kingdom.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Jun 09, 2015 10:29 am 
Offline
Moderator
User avatar

Joined: Tue Nov 09, 2010 3:39 pm
Posts: 6425
Location: Montreal, Canada

_________________


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Jun 09, 2015 10:30 am 
Offline
Moderator
User avatar

Joined: Tue Nov 09, 2010 3:39 pm
Posts: 6425
Location: Montreal, Canada
Yep, sure thing.


Attachments:
simon.zip [37.08 KiB]
Downloaded 234 times

_________________
Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Jun 09, 2015 10:33 am 
Offline
DevNet Master

Joined: Wed Oct 08, 2008 3:39 pm
Posts: 4434
Location: United Kingdom
What I posted back as a screenshot, is how it looks when your code.
No I haven't touched CSS or JS. And I used your code. Hence why I am utterly stumped.

_________________
Love PHP. Love CSS. Love learning new tricks too.
All the best from the United Kingdom.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Jun 09, 2015 10:35 am 
Offline
DevNet Master

Joined: Wed Oct 08, 2008 3:39 pm
Posts: 4434
Location: United Kingdom
I'm losing the will to live here - look at the attached.
I have touched nothing. I extracted ur files to my desktop, dragged the html to FF and there you go. File comment: How it looks with Outline Border Elements on
ss2.png
ss2.png [ 16.9 KiB | Viewed 5924 times ]

_________________
Love PHP. Love CSS. Love learning new tricks too.
All the best from the United Kingdom.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Jun 09, 2015 10:36 am 
Offline
Moderator
User avatar

Joined: Tue Nov 09, 2010 3:39 pm
Posts: 6425
Location: Montreal, Canada
Definitely something on your end, then, and not in the code itself. Clear cache, disable browser addons, try private mode / different browser.

_________________


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Jun 09, 2015 10:40 am 
Offline
DevNet Master

Joined: Wed Oct 08, 2008 3:39 pm
Posts: 4434
Location: United Kingdom
ss.png
ss.png [ 20.98 KiB | Viewed 5924 times ]

This is "In-Private Browsing", and still it does this.
I do use adblocker, but then if that blocks this, then there will be no point having it anyway.

_________________
Love PHP. Love CSS. Love learning new tricks too.
All the best from the United Kingdom.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Jun 09, 2015 10:43 am 
Offline
DevNet Master

Joined: Wed Oct 08, 2008 3:39 pm
Posts: 4434
Location: United Kingdom
OR there any others that are good?

_________________
Love PHP. Love CSS. Love learning new tricks too.
All the best from the United Kingdom.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Jun 09, 2015 10:46 am 
Offline
Moderator
User avatar

Joined: Tue Nov 09, 2010 3:39 pm
Posts: 6425
Location: Montreal, Canada
Here's a question: have you actually run this from a web server rather than using file:/// ?

_________________


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Jun 09, 2015 10:46 am 
Offline
DevNet Master

Joined: Wed Oct 08, 2008 3:39 pm
Posts: 4434
Location: United Kingdom
You mean, have I hosted it live to see it like that?

_________________
Love PHP. Love CSS. Love learning new tricks too.
All the best from the United Kingdom.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Jun 09, 2015 10:48 am 
Offline
Moderator
User avatar

Joined: Tue Nov 09, 2010 3:39 pm
Posts: 6425
Location: Montreal, Canada
Or run it from WAMP/XAMPP/whatever. Can be on your local machine.

_________________


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Jun 09, 2015 10:49 am 
Offline
DevNet Master

Joined: Wed Oct 08, 2008 3:39 pm
Posts: 4434
Location: United Kingdom
Good thinking. Hold on. Give me 2 mins and I'll write back after uploading to a local site.

_________________
Love PHP. Love CSS. Love learning new tricks too.
All the best from the United Kingdom.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 40 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3  Next

All times are UTC - 5 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group